Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини ► Психологічна служба

Акція з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми “Walk for Freedom/Хода за свободу”).

З метою підвищення обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми управлінням соціального захисту населення організовано акцію з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми “Walk for Freedom” (“Хода за свободу”).

До акції долучилися студенти Охтирського коледжу СНАУ та учні Охтирського Центру ПТО , представники міської ради, Охтирської районної державної адміністрації та громадськість міста.

Європейський день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Україна була серед перших країн у Європі, яка у 1998 році встановила кримінальну відповідальність за торгівлю людьми.

Існує чимало різноманітних видів експлуатації: усиновлення (удочеріння) у комерційних цілях, використання в порнобізнесі, у військових конфліктах, залучення до злочинної діяльності, трансплантація чи насильницьке донорство, примус до заняття проституцією, рабство і ситуації, подібні до рабства, примусова праця, залучення в боргову кабалу.

З нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня у всіх областях України проходить щорічна акція „Walk for Freedom/Хода за свободу”.

Цей захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить вже не вперше в Україні на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com