Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Психологічна служба

Благодійна акція «Серце до серця»

В рамках благодійної акції «Серце до серця», що проходила впродовж березня-квітня 2017 року в місті з метою придбання медичного обладнання для лікування дітей з вадами зору зібрано одинадцять з половиною тисяч гривень благодійних коштів

В лікувальних закладах міста (КЗ «Охтирська ЦРЛ, КЗ «Охтирська міська стоматологічна поліклініка»), які долучилися до благодійної акції, зібрано кошти в сумі 1786.00 грн.

Працівниками управлінь, відділів та депутатами Охтирської міської ради було зібрано 630.00 грн.

В рамках благодійної акції «Серце до серця» в закладах культури: бібліотеках Охтирської централізованої бібліотечної системи, Охтирському краєзнавчому музеї, дитячій художній школі, дитячій музичній школі проведено інформаційно-просвітницькі заходи «Навчи своє серце добру», в ході яких зібрано 250 грн.

В дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста в цей період проведено роз’яснювальну роботу щодо мети та актуальності щорічної акції серед працівників закладів, дітей та їх батьків, спортивні змагання, конкурси малюнків та благодійні ярмарки. Волонтерськими загонами, учнями, вихованцями та їх батьками зібрано кошти загальною сумою 8103.40 грн.

До акції долучилися студенти Охтирського коледжу СНАУ, які зібрали  570.00 грн.

Під час акції відділом молоді та спорту було проведено міський турнір «Євро-2017 по-охтирськи» з міні-футболу серед дітей 2006-2007 р. н. та молодше, турнір з настільного тенісу серед дітей, першість міста з волейболу, чемпіонат міста з карате JKS. Спортсменам була надана інформація щодо проведення у місті благодійної акції та організовано збір коштів.

Всього в ході проведення акції зібрано та перераховано по місту Охтирка 11506.40 грн.

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com