Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Весняний бал в СНАУ

Традиційно навесні Сумський НАУ організовує величне дійство. Бал – час чарівництва, місце зустрічей і місце зізнань, місце, де зав’язуються знайомства і де, нарешті, танцюють!

І тому, 18 травня на паркеті Будинку Культури ім. М.В. Фрунзе, у ритмі Віденського вальсу зустрілись викладачі, співробітники та студенти Сумського національного аграрного університету.

Розпочався Бал витонченим полонезом досвідчених танцюристів, серед яких були і дебютанти. Їх навчали основам бальних танців на майстер-класах, що проходили у СНАУ. З вітальними словами до учасників Балу звернувся проректор з наукової роботи Юрій Данько, побажавши всім присутнім гарного вечора.

Крім університетських пар, учасниками дійства стали також і студенти з коледжів Сумського НАУ, зокрема Охтирського коледжу СНАУ. Танцювальну програму Балу прикрасили та урізноманітнили виступи учасників ансамблю сучасного бального танцю «SWAY», причому на паркеті, крім основного складу, побували і наймолодшенькі – «SWAYchiki», і найстарші учасники – хобі-клас.

За традицією, обрали Короля та Королеву Балу. Ними стали студент біолого-технологічного факультету Ілля Охрімчук та тренер ЗАСБТ «SWAY», випускниця СНАУ Валерія Шубіна. А серед найменших учасників були обрані Принц та Принцеса: ці почесні титули відтепер носять Володимир Колосок та Ксенія Коваленко, учасники ЗАСБТ «SWAY» категорії «Юніори 2».

Вітаємо учасників Балу Сумського національного аграрного університету та бажаємо, щоб настрій та атмосфера вальсу супроводжувала вас по життю!

 


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com