Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Весняний бал квітів -2017 на честь 40-річчя Сумського національного аграрного університету


29 квітня 1977 року був підписаний наказ про створення Сумського філіалу Харківського сільськогосподарського інституту ім. В.В. Докучаєва, який зараз всім відомий як Сумський національний аграрний університет.

Не дивно, що саме 29 квітня 2017 року і відбувся один з найяскравіших заходів до 40-річного ювілею СНАУ – Весняний бал. Це традиційний для СНАУ захід проводиться в університеті вже в сьомий раз і має свої традиції.
Все було як на справжньому дні народження – вишукано одягнені гості, теплі слова привітань на адресу ювіляра, величезний святковий торт зі свічками, музика і, звичайно,  танці. Учасниками дійства, окрім студентів та викладачів університету, стали також школярі, студенти коледжів СНАУ, а також студенти інших вузів: майже 250 чоловік стали в той вечір гостями на цьому ювілеї.
Родзинкою цього річного балу стало символічне дерево побажань – кожен міг написати на зеленому листочку свої побажання університету і прикріпити його до гілок дерева, тому в кінці заходу воно вже рясно зеленіло.
Але найголовніша фішка кожного балу – це, звичайно, ж танці. Тому почався він урочистим полонезом дебютантів – молодих гостей балу, учасників дитячої групи «Свейчикі» ансамблю сучасного бального танцю «Свей». І протягом усього вечора веселі жартівливі польки змінювалися витонченими вальсами, танго і фокстротами.
Веселощі, жарти, усмішки, квіти, бутоньєрки, фраки, вишукані зачіски, приголомшливі сукні та чудовий настрій кожного, хто того вечора мав щастя бути в цьому прекрасному залі, – таким став наш бал, таким запам’ятається його учасникам 40-й день народження СНАУ .
За традицією, вибрали Принца і принцесу балу: ними стали юні танцюристи – «свейчикі» Ігор Глупак і Олександра Іваненко. А титули Короля і Королеви Весняного балу – 2017 будуть носити студенти факультету економіки та менеджменту Олександр Кондратенко  і Анна Гапонюк.

Студенти Охтирського коледжу СНАУ, які були присутні на Весняному балі квітів: Кошель А., Колодяжний С., Заєць О., Мачушко А., Єфіменко А., Сахно А., Явтушенко І., Кладько К., Чернігов Д., Смєлік Д., Волкова О., Деркач О., Ломекін Д., отримали позитивні та яскраві враження від заходу, мають надію, що відвідають Весняний бал і в наступному році.