Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Агроінженерія ► Новини

Вивчення нової зарубіжної сільськогосподарської техніки студентами Охтирського коледжу СНАУ

Вже традиційно у листопаді 2017 року студенти Охтирського коледжу СНАУ відділення «Експлуатація та ремонт машин і обладнання  агропромислового виробництва» відвідали Регіональний навчально-практичний центр Хорольського агропромислового коледжу ПДАА, де мали можливість пройти підготовку по вивченню нової зарубіжної сільськогосподарської техніки.

Студенти мали можливість ознайомитися з охороною праці при роботі, налаштуванні і сервісному обслуговуванні тракторів, комбайнів і с/г агрегатів іноземного виробництва.

Теоретично вивчали загальну будову, а також розглянули органи керування нових тракторів і комбайнів зарубіжного виробництва та засвоїли отримані знання на комп’ютерному симуляторі. Відвідали одне з передових сільськогосподарських підприємств, де познайомилися з  машинно-тракторним парком і майданчиком зберігання нової зарубіжної техніки. Мали можливість засвоїти основні технологічні налагодження с/г машин, агрегатів, тракторів і комбайнів.

Закріпили отриманні навички на практичній їзді. Отримали посвідчення про те, що  пройшли 40-годинну підготовку по вивченню нової зарубіжної сільськогосподарської техніки, тракторів і комбайнів фірм «Джон-Дір», «Кейс», «Клаас» по програмі робітничих професій тракториста і комбайнера.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com