Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Будівництво та цивільна інженерія

Випуск на відділенні « Монтаж,обслуговування устаткування та систем газопостачання»

Газовикам сьогодні гімн звучить
Великим фахівцям такого чуда
Спасибі, що у нас є теплий дім
Мережі газові працюють без відмов усюди

 

23 лютого 2018 року путівку у самостійне життя отримали 20 студентів – випускники 43 групи ( куратор Сопітько А.А.).
У святковій обстановці, в колі друзів, батьків, викладачів студенти випускники з гумором згадували слова «сесія, іспит, захист…». На сцені в жартівливій формі відтворювали курйозні ситуації, які виникали в групі під час занять, співали, проголошували слова щирої подяки викладачам. Зал підтримував, аплодував, фотографував. Атмосфера була сімейною, урочистою, святковою.
Щиро привітав випускників з успішним завершенням навчання в рідному коледжі директор Домашенко В.В.. Він побажав дипломованим фахівцям успіхів та професійного росту. Випускників також з великою шаною вітали за їх досягнення заступник директора коледжу Гавриш О.М., куратор Сопітько А.А., та батьки, побажавши їм досягнення намічених цілей, мирного та щасливого життя.
В урочистій обстановці кожному випускнику директор вручив дипломи. Диплом з відзнакою отримали Більченко Т.Ю., Прохоров С.О. Кожен з випускників – це вже сторінка історії коледжу. Тут завжди пам’ятатимуть Вас таких різних, але всіх. Двері цього дому завжди відкриті для Вас.
В добру путь, України дочки і сини – газовики!


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com