Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Випуск техніків з експлуатації устаткування газових об’єктів

Будь- яка робота важлива, всі професії потрібні. Але є одна на світі, без якої  неможливо уявити собі день теперішній, і тим більше, важко уявити собі майбутнє. Це –«газовики»! Люди, працею яких ми користуємося кожен день, кожен час, кожну секунду. Користуємося, не помічаючи цього…

Ми всі розуміємо, що отримання освіти — джерело надії.

– Надії кожного студента на те, що він  матиме роботу чи власний бізнес, буде успішним в житті.

– Надії батьків на те, що діти будуть жити краще, ніж вони.

Молодь асоціює кар’єру з закінченням ВУЗу  і такий момент обов’язково відбувається в житті студента, який не побоявся труднощів.

28 лютого коледж здійснив 19 випуск студентів денної  форми навчання по спеціальності «Монтаж, обслуговування устаткування та систем газопостачання». На захисті були присутні представники роботодавців регіону з метою відбору спеціалістів для своїх підприємств.  Дипломи молодшого спеціаліста-техніка з експлуатації устаткування газових об’єктів отримали 64 випускника. Дипломи з відзнакою отримали наступні випускники:

1.Безкоровайний Володимир Миколайович

2.Мальцева Вікторія Василівна

3.Павленко Олександр Леонідович

4.Рогальська Аліна Сергіївна.

Зі словами привітання до молодших спеціалістів звернувся в.о. директора коледжу Ставицький А.А., який щиро привітав їх та побажав кожному з випускників знайти свою дорогу в житті, реалізуватися як професіонал і ніколи не забувати рідний коледж. Продовження навчання є також невід’ємною частиною успіху. Тому сьогодні випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за скороченим терміном підготовки в Сумському НАУ та інших споріднених навчальних закладах України.

Привітав присутніх і заступник директора з навчально-виховної роботи Домашенко В.В., вручивши грамоти студентам-спортсменам та побажаннями на дорозі життя знайти свою стежину і стати потрібними в житті і щасливими.

Зі словами привітання до присутніх звернувся завідуючий відділенням  Гресь М.Д.: « Ми з Вами прощаємося сьогодні, Ви розлітаєтесь… Ми Вас любили і сварили, навчали і виховували, берегли і жаліли. Ви робите перші кроки в самостійне непросте доросле життя. Вчіться робити вчинки, долати перешкоди, радіти, сумувати, просити пробачення, чути, любити, кохати, працювати, бути другом, дарувати й віддавати. Вчіться жити без підказок і шпаргалок… Вірю, принесе диплом Вам успіх. Вилетівши з стін рідного коледжу ніколи його не забувайте. Тих, хто Вас навчав –  пам’ятайте. Будьте  щасливі всі. З випуском Вас, України дочки і сини, газовики!!!»

З теплими словами привітань та побажаннями добра, благополуччя, успіхів звернулися батьки. Своє материнське благословіння в життєву дорогу дали куратори груп Більченко Н.В., Сопітько А.А., Кошель Н.Ю. «…Хай ваша дорога буде під мирним небом, в дорозі зустрічаються друзі, а супроводжує все життя Ангел- охоронець…»

Із привітаннями виступили й самі випускники, які яскраво й емоційно у словах та піснях висловили свою вдячність  педагогічному колективу.

З особливим хвилюванням миті вручення дипломів чекали і батьки випускників. Довгоочікувана подія настала. Завідуючий відділенням Гресь М.Д. зачитав відповідний  наказ, а вручив дипломи в. о. директора Ставицький А.А.

Попереду чекає продовження навчання та перші професійні кроки, а свято вручення дипломів залишиться назавжди спогадом у серцях.

IMG_8995 IMG_8996

IMG_9027 IMG_9040

IMG_9073        IMG_9286

IMG_9350 IMG_9351

IMG_9361IMG_9486

IMG_9506       IMG_9520

IMG_9504       IMG_9522

IMG_9525 IMG_9598

IMG_9604 IMG_9610

IMG_9636 IMG_9645

IMG_9767 IMG_9802