Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Відкрите заняття з дисципліни «Бухгалтерський облік»

w7tQyH61_0AЗнання повинні набуватися таким чином,

щоб наступні ґрунтувалися на попередніх,

і попередні зміцнювалися наступними.

Я. А. Коменський

03 листопада  2015р. викладач Хижняк І.М.  провела відкрите заняття з дисципліни  «Бухгалтерський облік»  на тему: «Поняття про рахунки бухгалтерського обліку та їх побудова»  для студентів 25 групи спеціальність «Економіка підприємства».

Заняття було проведено у формі лекції-презентації. Під час проведення лекції використовувалися такі елементи навчання, як бліц-опитування, що сприяє актуалізації опорних знань з основних питань теми та орієнтації студентів у навчальному матеріалі. Змістовним було викладання матеріалу викладачем з використанням мультимедійних засобів.

Під час проведення заняття викладач уміло поєднала різні форми роботи студентів, такі як: індивідуальна, групова та колективна.

Студенти ознайомилися та розглянули елементи методу бухгалтерського обліку – рахунки і подвійний запис.  Особливу увагу було приділено  розподілу рахунків на активні й пасивні та правилам записів  на них.

У процесі обговорення відкритого заняття відзначено його позитивні моменти: актуальність тематики заняття, практична цінність та чіткість подачі окремих питань. Заняття проведено на високому методичному рівні, яке отримало схвальну оцінку колег.


Zjv0ei80e_0 WIe1kDB4M94 qH9B93orHhs PgjhojKnFy0 lbZH5wZ1sHI kIKwSBf11NE iaQNJhcPuI8 h1_u4fWgSoE b69Fqngcyfk AQhk-CBxTKE

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com