Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Відкрите об’єднане методичне засідання циклових комісій соціальних дисциплін відділень «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва » та «Економіка підприємства», семінар-практикум на тему: «Розвиток психосоціальної стійкості до стресу у педагогів»

IMG_186516 лютого 2016 року відбулося відкрите об’єднане методичне засідання циклових комісій соціальних дисциплін відділень «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва» та «Економіка підприємства» на тему: «Розвиток психосоціальної стійкості у педагогів як основна складова ефективної взаємодії з студентською молоддю».

В рамках методичного засідання соціальним педагогом Зінченко В.В. був проведений семінар-практикум на тему: «Розвиток психосоціальної стійкості до стресу у педагогів».
Метою даного семінару-практикуму було поновити теоретичні знання з теми стрес, психосоціальна стійкість, сприяти формуванню практичних навичок опанування себе в різних ситуаціях, визначити антистресові способи підвищення загальної стійкості організму, згуртування колективу, налагодження міжособистісного спілкування учасників семінару.

Соціальний педагог  В.В. Зінченко


IMG_1837 IMG_1841 IMG_1852 IMG_1856 IMG_1860 IMG_1869 IMG_1870 IMG_1874 IMG_1875

IMG_1861

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com