Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Виховна робота

В МІСТІ ПРОВЕДЕНО РОЗВАЖАЛЬНУ ГРУ СЕРЕД МОЛОДІ “СУПЕРІНТУЇЦІЯ”

Напередодні Дня всіх закоханих в місті вперше було проведено розважальну гру «Суперінтуїція» серед молоді, організовану відділом молоді та спорту Охтирської міської ради.
Анастасія та Денис з ДНЗ «Охтирський центр ПТО», Софія та Руслан з Охтирського коледжу СНАУ, покладаючись на свої внутрішні відчуття, намагалися відгадати незнайомців, які були приховані за тою чи іншою категорією. За правильну відповідь пара отримувала 5 балів, якщо помилялася, то бали переходили до пари-суперника.
Незнайомці, більшість із яких є вихованцями ОМЦПО-МАН, були представлені у таких категоріях: «малює картини в техніці «акварель», «має перший спортивний розряд з акробатики», «грає на 5 музичних інструментах», «створює прикраси з бісеру», «виконує «бедуїнський хід», «має казкове ім’я», «знає 5 технік в’язання туристичних вузлів», «володіє ораторським мистецтвом», «виготовляє квіти в техніці «паперопластика», «кулінар-кондитер», «показує фокуси», «займається боксом», «швидко складає кубик Рубіка», «співає акапельно», «навчається в школі фотомоделей».
Під час пауз для всіх учасників та глядачів лунали музичні композиції від солістів народного аматорського вокального ансамблю «Лілея» Олександра Тарабана та Олександра Пінчукова, вихованців гуртка «Вокальний» ОМЦПО-МАН, вихованки народного дитячого оркестру духових інструментів Ніни Убоженко.
Софія та Руслан, спираючись на своє шосте відчуття, відгадали найбільшу кількість незнайомців та перемогли. Всі пари були нагороджені солодкими призами. Не залишились без уваги і незнайомців, адже їх також було нагороджено солодкими подарунками.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com