Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

В Охтирському коледжі СНАУ відбулися батьківські збори

13 березня 2015 року відбулися загальноколежанські батьківські збори. На початку зборів батьки мали можливість переглянути відеоматеріали, в яких відображено студентське життя їхніх дітей, яке в коледжі проходить цікаво та змістовно.

Із вступним словом до батьків звернувся директор Охтирського коледжу СНАУ – Домашенко В.В., який привітав всіх присутніх та повідомив про план проведення зборів та окреслив основні питання зборів.

Також до батьків звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи – Гавриш О.М., яка доповіла про основні особливості навчально-виховного процесу в коледжі.

Перед батьками виступила практичний психолог коледжу – Наумова І.В., яка підняла питання шкідливих звичок та особливості впливу батьків на своїх дітей з метою профілактики та подолання шкідливих звичок серед студентської молоді. Адже саме сім’я є основною ланкою в вихованні дитини.

Після спільних зборів батьки мали змогу поспілкуватися з кураторами своїх дітей, викладачами, вихователем гуртожитку.

В 12 групі практичним психологом коледжу було проведено тренінгове заняття з батьками на тему: «Вплив сім’ї на формування особистості дитини».

Соціальний педагог Зінченко В.В. провела з батьками 11 групи заняття з елементами тренінгу “Ефективне спілкування батьків з дітьми” з метою сприяння становленню батьківської компетентності шляхом усвідомлення і осмислення механізмів діалогічного спілкування та формування вмінь і навичок конструктивної взаємодії з дітьми у сім’ї.

IMG_4848 IMG_4850

IMG_4855 IMG_4873

IMG_4870 IMG_4874