Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Гуртожиток — наш спільний дім

Зима  чарівна пора року, багата на свята та різні події. Студенти Охтирського коледжу вміють шанувати традиції, особливо це вдається студентам, які мешкають в гуртожитку. Ця згуртована студентська родина  постійно втілює в життя різноманітні ідеї.

Під керівництвом вихователя Окорокової Марії Миколаївни, цікаво та змістовно пройшли святкування Дня Святого Миколая,  Нового року та Міжнародного дня студента. Під час цих заходів студенти, які проживають у гуртожитку, змогли ще більше дізнатися один про одного, про  приховані таланти, вподобання.

image001 image003

image005 image007

Студенти-мешканці гуртожитку шанобливо ставляться до свого здоров’я, тому з величезним задоволенням віддають перевагу активному способу відпочинку після навчальних занять. Разом з вихователем Окороковою М.М.  частенько  весело проводять час за межами гуртожитку на зимовій ковзанці. Студенти отримують яскраві позитивні емоції та гарний настрій.

Рада гуртожитку запрошує студентів коледжу долучитися до проведення різноманітних заходів   та пропонує стати друзями їхньої великої родини.

image009 image013

image011 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com