Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Декада економічних знань

Мрія кожного студента – стати успішним спеціалістом. А для цього треба навчитися виконувати поставлені завдання вчасно і ефективно. У студентські роки найкраще засвоєння навчального матеріалу проходить шляхом спілкування і вирішення конкретних завдань в умовах максимально наближених до реальності. Саме така діяльність і збагачує студентів під час зустрічі з дійсними професіоналами своєї справи.

23 листопада в рамках декади економічних знань у студентів 35 групи відділення «Економіка підприємства» відбулася зустріч з управляючим Охтирської філії ПриватБанку Мусієнко В.В.

Фінансова грамотність стала світовим рухом. Вона формує відчуття власного потенціалу людини, її здатність використовувати набуті знання для прийняття раціональних , виважених рішень з метою покращення свого матеріального становища як тепер , так і в майбутньому. В.В. Мусієнко наголосив , що основною метою фінансової грамотності є зміна поведінки людини через надання їй інформації та вироблення практичних навичок стосовно використання фінансових продуктів, про фінансові ризики та шляхи їх мінімізації. Студенти уважно слухали розповідь про послуги, які надаються студентам Приватбанком, а саме:

  • Студентська картка;

  • Картка «Універсальна»;

  • Вклад «Скарбничка»;

  • Послуга «Регулярні платежі»;

  • Грошові перекази.

Студентів зацікавила послуга «Приват 24», якою деякі студенти і викладачі уже користуються. По закінченню зустрічі Мусієнко В.В. запросив студентів 35 групи відділення «Економіка підприємства » відвідати установу ПриватБанку і на практиці ознайомитися з його роботою.


img_2439 img_2441 img_2443 img_2444

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com