Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

День безпечного Інтернету

1422426751_sid-201510 лютого в усьому світі відзначається міжнародний

День безпечного Інтернету.

У сучасному суспільстві все більшого розвитку набуває Інтернет, телефон і соціальні мережі. Важко заперечити той факт, що з багатьох винаходів останніх десятиліть найбільший вплив на людський прогрес зробили технології, пов’язані із засобами зв’язку таких і особливе місце серед них займає Інтернет.

Життя сучасних людей в еру інформаційного суспільства просто не можна уявити без всесвітньої мережі. Зараз – це частинка нашого повсякденного життя. Інтернет є досить багатогранним, це одночасно і середовище для спілкування, розваг та навчання. В якості електронних засобів зв’язку він стає загальним місцем роботи.

У сучасному світі все більше і більше молодих людей захоплюються Інтернетом, так що вже  майже не відчувають різниці між живим спілкуванням і спілкуванням в Інтернеті. Для юнаків  віртуальне спілкування в багатьох випадках повністю замінює контакти з реальними людьми.

Але кожна “палиця”  має  два кінці. Поряд з великими можливостями, які сучасні засоби зв’язку дали людству, вони принесли з собою і проблеми: шкідливе випромінювання, психологічну залежність від технічних засобів, перехід у віртуальну реальність тощо.

 

З метою з’ясування  ставлення студентів Охтирського коледжу Сумського НАУ  до засобів комунікації, щоб допомогти їм розробити власну модель доцільного використання різних технічних засобів, оголошується конкурс студентських проектів на тему:

 «Ми за спілкування реальне, а не віртуальне ! ?»

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com