Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

День відкритих дверей в Охтирському коледжі СНАУ

150902Вже традиційно Охтирський коледж Сумського національного аграрного університету  проводить День відкритих дверей, на який запрошуються всі бажаючі випускники шкіл та їх батьки. Цього року захід відбувся суботнього ранку 26  березня.   В гості завітали учні не тільки шкіл міста, а й Охтирського району. Зустріч пройшла в дружній і теплій атмосфері.

Майбутні студенти  та їх батьки мали змогу поспілкуватися з заступником директора з навчально – виховної роботи Гавриш О.М., яка розповіла  про особливості навчального процесу в коледжі, структуру та основні досягнення навчального закладу,  інформувала  абітурієнтів про спеціальності, які можна здобути. Відповідальний секретар приймальної комісії, Кошель Н.Ю., надала детальну інформацію  абітурієнтам про особливості вступу до коледжу у 2016 році. Найбільше зацікавила гостей докладна інформація завідуючих відділеннями: «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва» – Іваха  В.В. та  «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання» – Гресь М.Д про  особливості підготовки фахівців за вказаними  спеціальностями. Були представлені  інформаційні презентації відділень.

Завершилася зустріч організованою ознайомчою екскурсією коледжем, під час якої школярі та їхні батьки побачили навчальні аудиторії закладу, бібліотеку, гуртожиток.

Сподіваємося, що гості закладу залишилися задоволеними і неодмінно прийдуть до нас на навчання і  приєднаються  до нашої дружньої студентської  родини.



IMG_5426IMG_5423IMG_5421IMG_5420

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com