Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

День працівників освіти – шана і подяка дорогим педагогам!

У прекрасну пору року – восени – приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини палають над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим педагогам.

1 жовтня студенти, викладачі та працівники Охтирського коледжу СНАУ відсвяткували День працівника освіти. В народі недарма кажуть, що педагог живе в думках та справах своїх вихованців. Тому кожна людина все життя з почуттям вдячності згадує рідний коледж та педагогів. Адже в кожному прожитому дні в коледжі було щось незабутнє, неповторне, що лишає відбиток у нашій душі. Чудові та теплі слова подяки прозвучали на адресу працівників Охтирського коледжу.

З любов’ю та вдячністю зі сцени зверталися до своїх наставників студенти. Мудрі, далекоглядні, самовіддані, терплячі, лагідні та суворі – саме такими бачать своїх викладачів їхні юні студенти.

Директор Охтирського коледжу СНАУ Домашенко В.В. звернувся до всіх присутніх зі словами вдячності за нелегку та таку важливу працю педагога, нагородив грамотами викладачів з нагоди Дня працівників освіти, найактивніших читачів бібліотеки та креативних студентів, які прийняли участь у фотокветі «Часу не гай – читай».

Свято – це також радість і сміх, тому не обійшлося  без танців та пісень, жартівливих театралізованих сценок від студентів-першокурсників.

На святі панувала дружня та невимушена атмосфера, а спогади про цей день ще не раз промайнуть в думках його учасників, і, сподіваємось, підтримають наших педагогів у їхній нелегкій, але такій необхідній роботі. А юні учасники свята, можливо, замисляться над тим, як нелегко педагогам виховувати, навчати та допомагати обрати життєвий шлях своїм вихованцям.


VYPjJlVrT3MP-N9TPj7GgYruuBlXMUmCQO9e40Ikzv3E2WkKOy6WNfME_YlxtnLX_kPAXGJHXr6N8KvfJ1T20gyErBkLtOwNh7U2dvIcSFK8fk