Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

День Святого Валентина – свято усіх закоханих

День Святого Валентина – свято усіх закоханих, яке студенти коледжу почали відзначати ще з самого ранку. Члени студентського самоврядування оформили тематичну фотозону, для якої студент 41 групи Буцький Вадим вирізав фігурки з пенопласту.

На великій перерві учасники художньої самодіяльності заповзято вітали зі святом студентів та викладачів коледжу, працювала “Пошта закоханих”, Кладько Кирило та Дейко Діана працювали святковими поштарями – оперативно роздавали валентинки.

Вперше в нашому місті відділом молоді та спорту організовано і проведено розважальну молодіжну гру-конкурс «Половинки», де шість пар закоханих з ДНЗ «Охтирський центр ПТО» та Охтирського коледжу СНАУ змагалися за звання «Найщасливіша пара» Охтирки.

Любов Соловйова та Антон Гузеватий, Олександра Волкова та Дмитро Ломекін, Анастасія Сахно та Кирило Кладько – впевнено презентували себе, цікаво та креативно представили свою пару, успішно подолали смугу перешкод, дали відповіді на інтелектуальні питання, показали свої ораторські здібності, розплутували чарівні клубки, намагадися зрозуміти один одного без слів, дарували компліменти.
Найщасливішою парою вечора стали Вікторія та Владислав з ДНЗ «Охтирський центр ПТО».
Всі учасники гри нагороджені сувенірами та подяками відділу молоді та спорту, а пара переможець отримала приз на згадку про сьогоднішній день.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com