Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

День Святого Валентина у коледжі!

Це свято, без сумніву, вже набуло всеохоплюючого характеру і зайняло значне місце і в нашій країні. І це не дивно, адже як можна залишитися байдужим до такої ніжної і романтичної традиції дарувати в цей день любов, тепло, турботу і ласку коханій людині?

Студентська молодь коледжу не залишилась осторонь цієї традиції: усі бажаючі проявили активність і з задоволенням залучились до акції «Подаруй валентинку!», яка відбулася 14 лютого. Організаторами акції були: соціального педагог Зінченко В.В., голова студентської ради Дудник В., голова студентської профспілки Сокиркіна К.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Протягом тижня у фойє центрального корпусу працювала «Пошта закоханих», студенти кидали «валентинки» до скриньки, а потім «поштарі» розносили ці «валентинки» своїм адресатам. За давньою традицією, саме валентинки вважаються обов’язковим і невід’ємним атрибутом цього свята. Вони були різні за кольором, розміром, формою, але найважливіше – це зміст листівки – теплі і щирі слова кохання, які написані в ній.

Студенти з задоволенням прийняли участь в акції, адже не кожного дня видається можливість в такий спосіб подарувати позитивні емоції своїм одногрупникам та викладачам, виразити свої почуття.

Сюрпризом для студентів стало привітання з Днем Янгола для Ільєнко Валентини, Шпонарської Валентини, Фісько Валентини, Спасьонова Валентина, Чайки Валентина, а також для закоханих студентських пар.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com