Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

День студентського самоврядування в Охтирському коледжі СНАУ

zXtIOAq5quY 2 жовтня 2015 року в Охтирському коледжі СНАУ  відбувся День студентського самоврядування.

Обов’язки директора коледжу, заступників директора, завідувачів відділень, кураторів груп виконували студенти Охтирського коледжу.


Слайд2 Слайд3 Слайд4 Слайд5 Слайд6 Слайд7

 


 

В коледжі в цей день панувала святкова атмосфера, в фойє центрального корпусу всі бажаючі змогли переглянути сторінки зі студентського життя в Охтирському коледжі СНАУ, у кон ференц-залі  – поспілкуватися з адміністрацією з різних питань.

Студенти з відповідальністю підішли до виконання ролі викладачів, добросовісно підготувалися до навчальних занять. Адміністрація коледжу провела адміністративну нараду, нараду кураторів груп. Під час нарад директор разом зі своїми заступниками вирішували питання ефективної діяльності коледжу, намітили перспективи розвитку коледжу в майбутньому.

Підводячи підсумок Дня студентського самоврядування студенти-викладачі поділилися своїми враженнями під час круглого столу, змогли висловити зауваження та побажання до навчального процесу.

В цей день студентська молодь змогла відчути на собі нелегку працю педагогів. Такий досвід став для студентів  кроком для зближення, порозуміння з викладачами.


zBNNwfTZFvE z3k8C7f_M5s xoloOTP2OTI wbwPeFurhwA X9-0NTULVU4 w2nCJtfgEbk vnPVX-4OLhk QidQDommuO0 RhcQWC_3Ifc RyVXf-rxN3Y se_Y0YmHRjQ TBg4jCKlQV0 TG5MjAfH4oc tiuEQtECoiE TkB6CjeFbn0 MeoUFHu0FLQ mdWx7GCD7GE m-9qosM5yyM LRqiwYTIHM4 jCn4MrBzVlU J8zEJmu8VFk H2an1cAu1yE GX1iu7rvCe0 Fgsb4_glkkA edouuMnCUSY AbtQIfHVWFE 98U5-9dfdKE 9zEQKDEDbsE 6mCjk87AFQc 4kkBvpnM-GM 3kdzD5sPr7g 1JU9Ju3mJvM 1-E1lxzh5_M 0DogTrdT-p8

 


 


 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com