Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Дні партизанської слави

e_unyhhdwhsВідзначаючи дні партизанської слави, студенти І та ІІ курсів Охтирського коледжу СНАУ здійснили поїздку в м. Путивль Сумської області. Адже саме у Спадщанському лісі біля цього міста 22 вересня 1941 року утворився партизанський загін під керівництвом С.А. Ковпака, який за роки війни перетворився у велике з’єднання, а потім у партизанську дивізію.

Головною метою екскурсії було ознайомлення з експозиціїєю Музею партизанської слави, заснованої в 1956 році. Студенти побачили стелу “Народні месники”, Алею Героїв, Монумент Слави, партизанські землянки.  Також студенти відвідали Путивльський краєзнавчий музей, де ознайомилися з багатою експозицією. Особливі враження студенти отримали від Музею зброї та військової техніки, який було відкрито у 2008 році.  У експозиції зібрані різноманітні зразки зброї та бойової техніки: артилерія, бронетехніка, авіація, протиповітряна оборона та, навіть, паровоз 20-х років ХХ століття.

Під час екскурсії студенти мали змогу відвідати духовні святині міста Путивль: Спасо-Преображенський собор ХVІІ-ХVІІІ століття, Мовчанський монастир, у складі якого найдревніша споруда міста – Собор Різдва Пресвятої Богородиці (1575-1585рр.).

В цей день студенти помилувалися чудовими путивльськими краєвидами із місця давньої фортеці – Городок, де у 1982 році споруджено пам’ятник Ярославні, оспіваної у літописі “Слово о полку Ігоревім”.

Цікавою та змістовною була зустріч зі студентами та викладачами Путивльського коледжу СНАУ. Відбувся обмін досвідом між студентами-лідерами Путивльського та Охтирського коледжів щодо організації навчально-виховного процесу та урізноманітнення студентського життя.



34ejyuwxh6s
adqrcpskxjg ayc3mmyd0-k
kdcnkd09woq
kuyimjhgamy pdc5yjjqakq t1wyzv0_lsy tl26unf3tsg x92_6ta3mfq yrzlnasbcwa zcf9u3l6gzk zxrhkfadll0

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com