Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Економіка ► Новини

Екскурсія до ПриватБанку

Студенти 25 групи відвідали центральний офіс ПриватБанку у нашому місті.

На початку екскурсії заступник директора відділу Кристина Ігорівна  Запотилок коротко ознайомила гостей з історією ПриватБанку – найбільшого за розмірами активів українського банку і лідера роздрібного банківського ринку України, який був створений ще у 1992 році.

Студенти відвідали відділ VIP-обслуговування, ознайомилися зі спеціфікою роботи даного відділу та перевагами, доступними VIP-клієнтам банку.

Надалі Кристина Ігорівна ознайомила присутніх з інформацією щодо продуктів, які пропонує банк клієнтам, новими проектами та сучасними технологіями обслуговування, які інтенсивно впроваджуються у ПриватБанку.

Змістовною була інформація щодо особливостей працевлаштування в ПриватБанку, можливостей кар’єрного зростання. Цікаво відмітити, що банк надає перевагу залученню саме молодих фахівців, включаючи студентів старших курсів, та в першу чергу формує кадровий резерв із власних співробітників.

Саме тому кожен працівник банку, який проявив високі професійні якості і компетентність, має шанс швидкого кар’єрного просування. Завдяки цьому у банку сформовано молодий, дружній та надзвичайно динамічний колектив.

В цілому екскурсія була дуже цікавою та змістовною. Щиро вдячні організатору екскурсії Кристині Ігорівні та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com