Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Екскурсія до храму

Під час вивчення дисципліни «Основи християнської етики» студенти 25 групи 5 грудня здійснили навчальну екскурсію до Покровського собору міста Охтирки. Тут відбулася цікава та змістовна зустріч із настоятелем храму протоієреєм Євгенієм та дияконом Олександром.

image011

 

Студенти дізналися про історію побудови храму та з’явлення Чудотворної ікони Охтирської Божої Матері. Велику цікавість викликали факти зцілення від хвороб та допомоги у життєвих ситуаціях, які отримували різні люди, коли зверталися у молитві до Охтирської ікони. Студенти ознайомилися із будовою храму, розташуванням та призначенням різних підсвічників та культових предметів.

image013

 

Відгуки студентів:

Олійник Поліна

«Мені дуже сподобалась ця екскурсія. Так як ми змогли поспілкуватися зі священником. Він нам розповів історію нашого храму, розповів про ікони, які знаходяться в соборі. На цій зустрічі зі священником я зрозуміла, що релігія має велике значення в нашому житті. Я зрозуміла також, що головне – це віра».

image015

 

Горностай Ольга

«Екскурсія буда дуже цікава і повчальна. Для себе я взяла те, що чудеса на цьому світі все таки існують і треба завжди не втрачати віри та надії».

 Сущенко Анжела

«Я багато дізналася про різні ікони, їх значення, а особливо про ікону Охтирської Божої матері. Мене вразило зображення Ісуса Христа на Голгофі, де його розіп’яли. Я з хвилюванням підходило до ікон, молилася та ставила свічки».

image017

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com