Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Екскурсія, як вид практичного навчання

Практичні екскурсії студенти Охтирського  коледжу СНАУ проходять у кращих реформованих сільськогосподарських підприємствах різних форм власності і господарювання. Керівництво практикою здійснюють викладачі спеціальних дисциплін. Перед початком практики студентів ознайомлюють з господарством, об’єктом практики, процесами сільськогосподарського виробництва, проводиться інструктаж з охорони праці, правил пожежної безпеки і особистої гігієни.

image007 image005

Найкращою базою для практичної екскурсії для студентів коледжу є Хухрянська філія «РАЙЗ – Максимко» Охтирського району.

Екскурсія проходить безпосередньо у виробничих умовах – на полі. Студенти під керівництвом майстрів та викладачів спецдисциплін поглиблюють знання з будови сучасної сільськогосподарської техніки та здійснюють її налагодження, перевіряють технічний стан тракторів, автомобілів. Також проводять налагодження сільськогосподарських машин їх ремонт та обслуговування.

Хухрянська філія «РАЙЗ – Максимко» має сучасну зарубіжну техніку: трактори, автомобілі, комбайнина якій студенти набувають навичок водіння.

Практична екскурсія закінчується складанням звітів та конкурсом на кращого знавця зарубіжної сільськогосподарської техніки.

Керівники практики: Завгородній П. П., Чут О. В.

image021 image023

image025 image027

image029 image003

image009 image011

image015 image017

image031 image033

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com