Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Заняття на виробництві на Гоголівській базі виробничого обслуговування ПАТ «Укрнафта».

Підготовку спеціалістів необхідно вести таким чином,

щоб навчання та виховання були тісно пов’язані з життям, із продуктивною працею.

 Студенти коледжу вже обрали професію, то основне завдання викладача під час проведення навчальної практики – допомогти їм встановити зв’язки між навчальним предметом і змістом їх трудової діяльності. Продуктивна праця ґрунтується на теоретичних знаннях спецдисциплін. Її зміст має відповідати програмі практики, сучасному виробництву, а обладнання, пристосування, технологія, прийоми та організація праці під час практики – вимогам, що формують спеціаліста.

Практика студентів Охтирського коледжу є невід’ємною  складовою освітньо – професійної підготовки  фахівців.

Згідно навчального плану на відділенні «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання» на ІІІ курсі проводиться навчальна практика «Ремонт газового обладнання».  

13.02.2015р. викладачем відділення Кошель Н.Ю. було проведено заняття на виробництві на одну з тем практики  “Ремонт запірної арматури ”  Студенти 33 групи та викладачі спеціальних дисциплін Сталинська Л.І., Сопітько А.А. та Шандиба Н.С. відвідали Гоголівську базу виробничого обслуговування –цех по ремонту запірної арматури. Детально з основними виробничими процесами та новітнім обладнанням з ремонту запірної арматури студентів ознайомив головний інженер Цись Є.А..

Екскурсанти побачили  високу культуру виробництва при огляді робочих місць. Спостерігаючи за виконанням робіт на комплексі з ремонту запірної арматури студенти змогли впевнитися, що на сучасному виробничому об’єкті працюють лише висококваліфіковані працівники, які велику увагу приділяють дотриманню вимог безпеки та технічним нормам.

Комплекс з ремонту запірної апаратури

АПАРАТ НАПЛАВКИ РОБОЧИХ ПОВЕРХОНЬ КЛИНОВОЇ ЗАСУВКИ

image002 image004

image006

ТОКАРНИЙ ВЕРСТАТ ІЗ СПЕЦІАЛЬНОЮ МАТРИЦЕЮ ДЛЯ ЧОРНОВОЇ ОБРОБКИ РОБОЧИХ ПОВЕРХОНЬ ЗАСУВКИ

image008 image010

СТЕНД ДЛЯ “ПРИТИРАННЯ”  ДИСКІВ (чистова обробка)

image012 image014

СТЕНД ДЛЯ “ПРИТИРАННЯ” КОРПУСА (чистова обробка)

image016 image018

СТЕНД ДЛЯ ГІДРАВЛІЧНОГО ВИПРОБОВУВАННЯ ЗАПІРНОЇ АРМАТУРИ З КОМП’ЮТЕРНОЮ СИСТЕМОЮ

image020 image022

Отриману інформацію студенти зможуть використати при подальшому навчанні під час проходження виробничої практики та для виконання курсового та дипломних проектів.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com