Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВІ – НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ПІДГОТОВКИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНИХ ФАХІВЦІВ

Изображение 028Навчальна практика є важливим етапом навчання студентів в  у вищому навчальному закладі. Метою  проведення практичних занять є формування в них активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в газовій промисловості.

Практика студентів Охтирського коледжу є невід’ємною  складовою освітньо-професійної підготовки  фахівців. Згідно навчального плану на відділенні «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання» на ІІІ курсі проводиться навчальна практика «Ремонт газового обладнання».

Для зміцнення засвоєного матеріалу та закріплення знань, які отримали  студенти за час теоретичного навчання, велике значення має органічне поєднання практики з теорією 08.10.15р. викладачами відділення Кошель Н.Ю. та Сопітько А.А.  було проведено заняття на виробництві на одну з тем практики  “Ремонт запірної арматури”  Студенти 33 групи разом з куратором Ставицькою Л.П.  відвідали Гоголівську базу виробничого обслуговування  – цех по ремонту запірної арматури.  Радо зустрів та провів екскурсійно – навчальне заняття для студентів головний інженер Цись Є.А Він детально ознайомив екскурсантів з основними виробничими процесами та новітнім обладнанням з ремонту запірної арматури.  Кожен мав змогу отримати від Євгена Анатолійовича відповіді на всі запитання. Студентів дуже вразили об’єми та потужності даного цеху. Дуже цікавою була демонстрація комплексу робіт з ремонту запірної апаратури. Спостерігаючи за виконанням цих робіт студенти змогли впевнитися, що на сучасному виробничому об’єкті працюють лише висококваліфіковані працівники, які велику увагу приділяють дотриманню вимог безпеки та технічним нормам.. Вразило студентів також те, що при виконанні технологічних процесів по ремонту запірної арматури, перевірці стану труб, які постачаються на виробничу базу з усіх нафтових родовищ України, людська праця використовується по-мінімуму, а майже всі процеси контролюються комп’ютерними системами.

На прощання студенти 33 групи подякували Євгену Анатолійовичу, а він, у свою чергу, запросив на повторну екскурсію. З гарним настроєм та морем позитивних емоцій студенти повернулася з такого цікавого екскурсійного заняття. Сподіваємося, що отримані знання і враження допоможуть студентам у майбутньому стати справжніми висококваліфікованими та конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці. Адже побачене на власні очі завжди корисніше «сухої» теорії.

ВИСЛОВЛЮЄМО  ЩИРУ  ВДЯЧНІСТЬ АДМІНІСТРАЦІЇ  Гоголівської бази  виробничого обслуговування  за надану можливість проведення цього заходу.


Изображение 018 Изображение 022 Изображение 023
Изображение 041
Изображение 050 Изображение 057 Изображение 061 Изображение 064