Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Здоровий спосіб життя

image0012 лютого 2015 року в бібліотеці Охтирського коледжу СНАУ відбулася зустріч студентів 22 групи з завідуючою кабінетом «Клініка дружня до молоді» Мучнік Анною Моісеєвною.

Тема лекції: «Репродуктивне здоров’я підлітків. Основи контрацепції. Відповідальне ставлення до майбутнього батьківства».

Мучник Г. М. в дуже цікавій і пізнавальній формі не тільки розповіла про репродуктивне здоров’я та методи його збереження, а запропонувала  переглянути студентам відео сюжети з даної тематики. Під час зустрічі, було проведене  анонімне анкетування з метою виявлення обізнаності підлітків з даних питань та з’ясування джерел здобуття ними інформації.

Цікавий факт: Україна займає перше місце в світі по розповсюдженню хвороб, що передаються статевим шляхом, друге місце в світі по розповсюдженні ВІЛ/СНІД. Незважаючи на це 52% студенів вважають, що ризик інфікування ВІЛ їм не загрожує.

Такі зустрічі важливі та актуальні, адже підвищують  обізнаність студентів, допомагають адаптуватись до умов дорослого буття, примушують замислитися над   вибором правильного способу життя.

 

 

Куди можна звернутись за допомогою?

Кабінет «Клініка дружня до молоді»

           м. Охтирка, вул. 50 років СРСР, 32

 

тел. 4-78-44

Изображение 016 Изображение 019

Изображение 028 Изображение 029

Изображение 037 Изображение 045

Изображение 047 Изображение 050

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com