Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Змагаються майбутні захисники

Уже втретє в нашому місті організовано та проведено відділом молоді та спорту Охтирської міської ради спільно з КУ СОР «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання» та Охтирським коледжем СНАУ міську національно-патріотичну гру «Захисники»
На виконання плану роботи міської координаційної ради з питань національно-патріотичного у спортивній залі Охтирського коледжу СНАУ пройшла міська національно-патріотична гра «Захисники», що поєднала в собі елементи військово-патріотичного та інтелектуального спрямування.

Участь у грі взяло 5 молодіжних команд нашого міста, які виборювали звання кращого у наступних конкурсах: історична вікторина, складання бойової зброї на швидкість та гра в лазертаг.

За результатами усіх конкурсів переможцем стала команда «Орли» з Охтирського коледжу СНАУ (Харченко Ю., Івченко М., Білокопитов Д., Бондаренко В.)

Лазертаг або лазерний бій — військово-спортивна гра, суть якої полягає в ураженні гравців і спеціальних інтерактивних мішеней безпечними «лазерними» пострілами. Влучання зараховується, коли промінь з «бластера» суперника потрапляє на сенсори, закріплені на одязі або амуніції гравця.