Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

ЗНАЙ НАШИХ! ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

08.02.2018р. Сім студентів Охтирського коледжу разом зі студентами ще п’яти коледжів, структурних підрозділів Сумського НАУ, були запрошені до університету для участі у конференції –презентації програм міжнародного співробітництва СНАУ. У рамках конференції була представлена презентація про перспективи проходження закордонної практики і стажування за більш ніж за 90 угодами, які має на сьогодні університет. Крім цього відбулася презентація академічних міжнародних програм по обміну студентами DAAD і Erasmus.

З метою підвищення мотивації до вивчення іноземної мови і ознайомлення з міжнародними програмами під кутом зору їх безпосередніх учасників ,студенти СНАУ поділилися своїм досвідом стажування,роботи і відпочинку за кордоном зі студентами коледжів.

Вочевидь і цілком логічно, що для участі в усіх міжнародних програмах необхідне володіння іноземною мовою. Тому співробітники міжнародного відділу СНАУ запропонували коротке тестування для визначення рівня володіння іноземною мовою( англійською чи німецькою) студентів коледжів СНАУ.

Пишаємося і вітаємо наших студентів старшокурсників і студента першого курсу, які продемонстрували найкращі знання з англійської і німецької мов серед шести коледжів СНАУ і усі 100% отримали сертифікат з високим рівнем володіння іноземною мовою.
англійська мова:

Яковенко Влад- 31група
Гієнко Михайло- 32 група
Желнаков Антон- 32 група,
Ярмак Денис- 32 група
німецька мова:
Бей Олег – 12 група
Жайворонок Влад- 32 група
Шейко Валерія – 35 група.

Друге місце зі значним відривом від нашого коледжу посів Маловисторопський коледж.
Отримані іменні сертифікати дають змогу їх власникам отримати пріоритет у виборі програм обміну при вступі до СНАУ та мотивують їх на подальший рух уперед в удосконаленні володіння іноземною мовою.
Сподіваємося, що в подальшому кількість таких студентів у нашому коледжі тільки зростатиме.
Викладач іноземної мови Ж.М.Даніліч


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com