Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Квест зірок до Дня працівників освіти

Напередодні Дня працівників освіти у коледжі відбувся святковий захід “Квест зірок”, у якому взяли участь всі академічні групи.
Студенти виконували різноманітні номери художньої самодіяльності від декламування віршів (Криворучко С. – 15 група) до виконання гімнастичного номеру з халахупами (Воскобойник В. – 25 група). Цікавими були сценки у виконанні студентів 12, 14, 24, 22, 31, 32 груп, під гітару заспівали хлопці з 11 групи. Креативно та неординарно виконав свій номер Башлай Д із 21 групи. Усі учасники заходу отримали солодкі подарунки від студентської профспілки. Найкращими за рішенням жюрі стали студентки 15 групи, які чутливо привітали свого куратора Прогонну Л.С. зі святом.
Директор В.Домашенко привітав усіх працівників коледжу зі святом. Студенти встали зі своїх місць, бурхливими оплесками підтримали всі побажання до педагогів, продемонстрували свою щиру вдячність та безмежну повагу. У ці моменти розумієш, що педагогічний та студентські колективи існують у тісному взаємозв’яку. Це дійсно надихає!


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com