Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Конкурс на заміщення посади директора Охтирському коледжу СНАУ

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою і мають стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників або педагогічної роботи у закладах освіти не менш як десять років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: -заяву про участь у конкурсі на ім’я ректора, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених частиною другою статті 42 Закону України «Про вишу освіту»;

-особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3×4 сантиметри;

-автобіографію;

-копії документів про вищу освіту відповідно до профілю коледжу, науковий ступінь та вчене звання (за наявності);

-довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 р. № 1465 (Офіційний вісник України, 2000 р., № 39, ст. 1656); -довідку про наявність або відсутність судимості;

-витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

-копію паспорта, засвідчену претендентом; -копію трудової книжки;

-письмову згоду на збір та обробку персональних даних; -копію посвідчення щодо вільного володіння державною мовою; -засвідчену копію довідки про результати перевірки, видану органом, в якому така перевірка проводилася, або письмову заяву на ім’я ректора, в якій повідомляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» (Офіційний вісник України, 2014 р., № 85, ст. 2412), та згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно претендента відповідно до зазначеного Закону.

Копії документів, які подаються претендентом/кою можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента/ки або нотаріально.

Прийом документів від кандидатів здійснюється до 6 грудня 2019

року.

Документи надсилати за адресою: 40021, м. Суми, вул. Герасима Кондратьева, 160, телефон для довідок (0542) 70-10-55, 70-10-80.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com