Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Круглий стіл “Сучасні виклики у формуванні лідерських якостей”

6pran4l_lsm20 жовтня 2016 року на базі Сумського НАУ відбувся круглий стіл «Сучасні виклики у формуванні лідерських якостей».

Участь у круглому столі взяли студенти (у т.ч. іноземці) та викладачі СНАУ, а також студенти Глухівського агротехнічного  інституту  ім. С.А. Ковпака, Сумського, Маловисторопського, Охтирського та Путивльського коледжів СНАУ та представник канадського університету Манітоба доктор Едвард Тирхнєвич.

На початку заходу учасників регіонального круглого столу привітав ректор Сумського національного аграрного університету Володимир Ладика.

Впродовж заходу було відзначено, що в межах реалізації проекту «Підтримка гармонізації запровадження Болонських принципів в Українських аграрних університетах» було оголошено конкурс міні-грантів. 23 вересня 2016 року проект «Round Table «Current Challenges in the Development of Leadership Skills» увійшов до переліку переможців та отримав фінансування.

Важливо підкреслити високий рівень підготовки доповідачів – делегатів інституту та коледжів Сумського НАУ, а також активність іноземних студентів у ході дискусії. Доповіді учасників круглого столу були представлені українською та англійською мовами. Студентка Охтирського коледжу СНАУ Кошель А.Г. виступила з доповіддю “Стилі лідерства, їх переваги та недоліки”

Під час заходу учасники не тільки мали можливість обмінятися думками з обраної тематики, але й пройшли тестування на виявлення лідерських здібностей, а також пройшли анонімне реверсне анкетування з метою визначення загального враження від проведеного заходу. 100% респондентів вважають заходи такого роду потрібними й ефективними, а також рекомендують проводити їх з періодичністю не менше, ніж 2 рази на рік.

Загалом участь у роботі круглого столу взяли 48 осіб. За результатами заходу 26 студентів отримали сертифікати учасників та друковані примірники збірників матеріалів круглого столу. За підсумками роботи круглого столу було ухвалено резолюцію та шляхом відкритого голосування обрано найкращого доповідача та двох найактивніших учасників дискусії, які були відзначені грамотами та цінними призами.  Ними стали Усман Абрахам Хабіб, студент факультету економіки та менеджменту Сумського НАУ, Дар’я Мацак, студентка коледжу Сумського НАУ, та Аліна Кошель, студентка Охтирського коледжу СНАУ.

w4eo71fmbpe

his0e7hbbhu 35qcj76ehcc

6pran4l_lsm a17auiqbimi mlsop0dqykk nbht4wzxqlu ngvff-yg_hi sffursmwgaw