Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Мати — найголовніша людина у житті будь-кого

Мати — найголовніша людина у житті будь-кого. На світанку життя дитина відчуває лише її любов і чує її пісні, сповнені материнською ніжністю і домашнім теплом. На протязі усього життя матір є надійним захисником і помічником. Вона дає безцінні поради і благословляє, ділиться знаннями і навчає новому, радіє успіхам дитини і допомагає їй долати труднощі, сміється і плаче…

Вона робить усе разом зі своєю дитиною. Недарма в народі є така приказка: «У дитини заболить пальчик, а у матері — серце». Мати й дісно відчуває кожну емоцію своїх дітей, їхні біль, сум, жах, радість чи захоплення набагато сильніше. Хто ще так піклується за нами? У кого ще так сильно болить за нас серце? Кого  ще ми називаємо так ніжно — «ненька»?

Мама — це цілий світ у ласкавих долонях. Мама — це надія, віра і любов. Мама — це центр Всесвіту, у зрівнянні з яким усі планети і навіть зірки здаються маленькими і непомітними. Мама — це та, яка прийме нас будь-коли, і неважливо від того, скільки нам років і чого ми домоглися, вона приголубить нас і буде щиро дарувати нам свою любов.

У  знак  пошани  матері  студенти  25 групи   Охтирського  коледжу  СНАУ  6 березня   підготували  та  провели  відкриту  виховну  годину  «Чарівний  світ  із  материнською  любов*ю»  приурочену  Міжнародному  жіночому  дню.

Викладач    Чикалова  Н.В.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com