Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Виховна робота ► Новини

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА – ДОВГООЧІКУВАНЕ СВЯТО

Міжнародний день студента – довгоочікуване свято для всіх студентів Охтирського коледжу СНАУ. У цей день вони мають можливість розслабитися та максимально відпочити від навчання.
Адміністрація та викладачі коледжу приклали максимум зусиль для того, щоб святкування пройшло цікаво та насичено. Було проведено ряд заходів, а саме: конкурс на кращий дрес-код групи, кращу кімнату гуртожитку, фотоконкурс, обмін студентів різних спеціальностей, акцію «Скринька побажань». За участь у даних заходах студенти отримали грамоти від директора коледжу та солодкі призи. Також викладачі підготували концертно-розважальну програму для молоді, яка включала в себе виконання пісень, поздоровлення і навіть казку та забезпечила позитивний настрій всім присутнім.
Студентське життя – відповідальний етап, який призначено пройти кожному фахівцеві перш ніж стати таким. Дорога студента – це шлях через терні заліків і іспитів до великої мети – появі в світі ще одного фахівця. Викладачі та адміністрація Охтирського коледжу СНАУ бажає успіху, терпіння та цілеспрямованості студентській молоді.



WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com