Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Нарада «Інтеграція вищої та професійно-технічної освіти: інноваційні підходи до підготовки фахівців у ДПНЗ для потреб агробізнесу»

“НАШЕ СПІЛЬНЕ ЗАВДАННЯ – ОБЛАСНОЇ ВЛАДИ, ОСВІТИ І БІЗНЕСУ – ЗРОБИТИ АГРАРНУ ГАЛУЗЬ ВИСОКОІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЮ, БІЛЬШ СУЧАСНОЮ І ПРИБУТКОВОЮ” – наголосив керівник апарату облдержадміністрації Дмитро Живицький (Dmytro Zhyvytskyy) під  час наради «Інтеграція вищої та професійно-технічної освіти: інноваційні підходи до підготовки фахівців у ДПНЗ для потреб агробізнесу», що відбулася на базі Сумського національного аграрного університету, на якій був присутній директор Охтирського коледжу СНАУ Домашенко В.В.
«Захід є продовженням активної співпраці обласної влади, СНАУ та бізнесу – як міжнародного і всеукраїнського, так і місцевого – у сфері розвитку сільського господарства та сільських територій, – зазначив Дмитро Живицький. – Сьогодні сільськогосподарське виробництво і агропромисловий комплекс України – це єдина галузь, яка в умовах фактичної війни з Росією за минулий рік дала більше 3% приросту і складає 27% економіки нашої країни. Ми маємо розуміти, що Україна повинна вийти на новий, якісніший рівень виробництва агропродукції, а без розвитку науки і освіти це зробити неможливо. Тому сьогодні необхідно впроваджувати нові заходи і напрями, які забезпечать ефективний розвиток галузі».
http://sm.gov.ua/…/18146-nashe-spilne-zavdannya-oblasnoyi-v…
Виктория Гробова (Viktoria Grobova)Александр Маслак (Alexandr Maslak)