Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Наука, яка завжди з нами

«Широко простягає хімія руки свої», – з гордістю виголосив великий вчений Ломоносов чверть тисячоліття тому. Причому ці слова були сказані, коли хімія навіть віддалено не досягала нинішнього рівня і значимості. Тепер же уявити життя без хімії та її досягнень просто-напросто неможливо. В промисловості і в сільському господарстві, в медицині і побуті, у військовій справі і, навіть, у космонавтиці без хімії – нікуди.
«Вивчати хімію важко, але дуже цікаво. Особливо, якщо з самого початку ти переконуєшся в тому, що вона всюдисуща», – так вважає студентка 14 групи спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Сасіна Ангеліна. 22 березня 2018 року вона представляла Охтирський коледж на обласному турі олімпіади з хімії серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації, який традиційно відбувався у стінах Сумського машинобудівного коледжу. Цього дня 11 студентів з міст Сумської області – Шостки, Путивля, Лебедина, Охтирки, Глухова, Сум – змагалися за звання найкращого хіміка. В напруженій боротьбі Сасіній Ангеліні вдалося потрапити в призери і завоювати почесне ІІ місце.
Проте, олімпіада – це не тільки змагання. Її учасники мали змогу відвідати музей машколеджу, оглянути його по сучасному оснащені аудиторії, побувати на занятті-тренінзі із практичним психологом коледжу.
Переможці олімпіади отримали дипломи та подарунки, всі учасники – приємні враження та нові знайомства.
Адміністрація Охтирського коледжу, викладацький та студентський колективи щиро дякують за успішну роботу викладачу хімії Феденко В.О. та її підопічній Сасіній А. і бажають їм нових перемог!!!