Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Будівництво та цивільна інженерія ► Новини

Нашому відділенню 25 років

Під таким девізом 20 листопада, в коледжі розпочалася декада відділення «Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання»

В перший день декади в фойє коледжу було проведено виставку інструментів і натуральних зразків газового обладнання та конкурс стінгазет серед
студентів відділення “Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання” за фаховим напрямком.

21 листопада в конференц-залі коледжу викладачемец дисциплін було організовано проведення Круглого столу на  тему “Якість і облік природного газу” за участю начальника газового цеху ПАТ “Укрнафта” НГВУ “Охтирка нафтогаз”

22 листопада викладачами спецдисциплін Кошель Н.Ю. і Сталинською Л.І. проведена інтелектуальна гра серед студентів ІІІ-ІV курсу на кращого знавця майбутньої професії. Студенти довели, що знання отримані в процесі навчання вони здатні застосувати на практиці.

23 листопада “Сучасні  енергозберігаючі  технології – світовий досвід” це тема науково-практичної конференції поведеної студентами другого, третього та четвертого курсів відділення на чолі з викладачами Більченко Н.В. та Кошель Н.Ю. До участі в конференції було запрошено випускника коледжу, студента СНАУ, завідувача машино-тракторного парку АП «Урожайна крана» Зеленін Вадим.

Свято останнього дзвоника, як завершальний етап теоретичного навчання символічно завершив тиждень проведений в шаленому темпі цікавих конкурсів, інтелектуальних ігор, конференцій. 19 студентів 43 групи відділення «Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання» вийшли на фінішну пряму в навчанні, попереду переддипломна практика, робота над дипломним проектом, та його захист.

В рамках декади відділення “Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання”, 28 листопада, із студентами 33 групи, в рамках навчальної практики, проведено виробничу екскурсію на Гоголівську центральну базу виробничого обслуговування, ПАТ Укрнафта.

Базовою дисципліною «газовиків» є “Природні та штучні гази”.
саме з цієї дисципліни викладач Л.І.Колесник організувала та провела конкурс на кращого знавця предмету. Студенти 23 групи показали відмінний та добрий рівні знань, та довели, що можуть достойно відстоювати честь «газовиків».

Куратор першого курсу разом з активом групи провели відкритий виховний захід під назвою “Відкрий двері в свою майбутню професію”. Студенти ознайомили своїх одногрупників не лише з перспективою набуття знань з конкретних дисциплін, а і з можливістю подальшого навчання для отримання повної вищої освіти в СНАУ та інших в ВУЗах. На виховну годину були запрошені колишні студенти коледжу, а сьогодні працівники ПАТ Сумигаз –
Брусенко І.В. та Кобзарь В.Б.

 


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com