Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

ОБЛАСНА ОЛІМПІАДА З ХІМІЇ

15 березня 2017 р. на базі Машинобудівного коледжу СумДУ проходив ІІ тур обласної олімпіади з хімії серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. В олімпіаді брали участь студенти із 11 навчальних закладів міст Шостка, Лебедин, Ромни, Суми, Глухів, Путивль, Охтирка та Малий Вистороп.
Охтирський коледж СНАУ представляв студент 11 групи відділення «Агроінженерія, обладнання агропромислового виробництва» Борисенко Максим.
Традиційно олімпіада розпочалась з вітального слова адміністрації машинобудівного коледжу та побажань перемоги кожному з її учасників.
Завдання для олімпіади обирались з банку завдань, які готували викладачі хімії навчальних закладів, методом жеребкування і включали: 5 тестових завдань, задачу комбінованого типу і задачу на трьохкомпонентну суміш, ланцюжок перетворень та окисно-відновний процес.
На жаль, Борисенку Максиму не пощастило витягти «своє» завдання, але це не завадило йому набрати 11,75 балів і з цим результатом посісти 5-те місце серед 14 учасників.
Тож вітаємо нашого студента та його керівника Феденко Валентину Олександрівну з цією маленькою перемогою та бажаємо подальших успіхів у навчанні і роботі.

Методичний кабінет


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com