Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Охтирський коледж СНАУ на XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014»

image0014-7 червня 2014 відбулася XXVI Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2014», яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років. «АГРО» – найбільша агропромислова виставка СНГ і Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.

«АГРО-2014» – це:

• понад 900 учасників з 16 країн;

• найбільше серед аналогічних заходів число відвідувачів, серед яких перші особи держави, керівництво АПК всіх регіонів України, топ-менеджери та фахівці підприємств АПК;

• найефективніший засіб виходу на український аграрний ринок.

На виставці, яка проходила на території національного комплексу «Експоцентр України», побували представники Охтирського коледжу СНАУ, а саме: в.о. директора коледжу Ставицький А.А., заступник директора з навчально-виховної роботи Домашенко В.В., заступник директора з навчально-виробничої роботи Завгородній П.П., викладач спеціальних дисциплін Волошин І.Є. та студенти коледжу, які мали можливість перейняти досвід успішної роботи в аграрному секторі у представників компаній з 16 країн світу та оцінити досягнення усіх регіонів України у веденні сільського господарства.

IMG_0159 IMG_0161

На відкритих майданчиках «Агро-2014» відвідувачі мали змогу оглянути виставку кращих зразків вітчизняної та іноземної сільськогосподарської техніки. Українські виробники запропонували ряд новинок:

«Харківський тракторний завод» презентував свою новинку – трактор ХТЗ-3512 потужністю 30 кінських сил. Унікальність моделі полягає у можливості регулювання агротехнічного просвіту і колії.

Одеський виробник сільгосптехніки «Велес-Агро» представив на «Агро-2014» актуальний модельний ряд ґрунтообробної та посівної техніки. Також серед новинок компанії – серійна версія восьмирядкової просапної сівалки «Ніка-8» для нульового обробітку ґрунту.

«Завод Кобзаренка» запропонував сільгоспвиробникам новий, унікальний причіп-тюковіз ПТ-24К, що дає можливість навантажувати квадратні тюки.

«Південний машинобудівний завод» також презентував новинку – трактор потужністю 100 кінських сил. З цією моделлю виробник планує скласти конкуренцію МТЗ завдяки нижчим витратам палива, довговічності та продуктивності.

image002 image005

image007 image009

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com