Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

В Охтирському коледжі Сумського НАУ відбувся День відкритих дверей

День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежить професійне майбутнє молоді.

Захід проходив в дружній і теплій атмосфері. З промовою виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Гавриш О.М., яка розповіла про особливості навчального процесу, структуру та основні досягнення навчального закладу, інформувала абітурієнтів про спеціальності, які можна здобути в коледжі.

Відповідальний секретар приймальної комісії Івах В.В., надав детальну інформацію  абітурієнтам про особливості вступу до коледжу в 2019 році.

Майбутні випускники шкіл отримали багато позитивних емоцій від спілкування зі студентами коледжу, які продемонстрували свої таланти на сцені під час концертної програми.

Завершилася зустріч ознайомчою екскурсією коледжем, під час якої школярі та їхні батьки побачили навчальні аудиторії, бібліотеку, гуртожиток, їдальню.

Сподіваємося, що майбутні абітурієнти залишилися задоволеними, неодмінно прийдуть до нас на навчання і приєднаються до нашої дружньої студентської  родини.