Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини ► ЦМК Науково-природничіх

Позааудиторна робота – важлива складова формування особистості майбутнього спеціаліста

Позааудиторна робота – невід’ємна частина освітнього процесу, логічне продовження аудиторних занять.
Її проведення дає можливість позитивно сприяти емоційному, інтелектуальному, соціальному і міжособистісному розвитку студентів.
Саме тому в Охтирському коледжі СНАУ, в рамках дисципліни «Основи нарисної геометрії та інженерна графіка», викладачем Ставицькою Л.П., було проведено ряд заходів. Головною метою, яких було:
– розвиток творчих здібностей, активізація розумової діяльності студентів;
– формування у них потреби безперервного самостійного поповнення знань;
– розширення світогляду, формування інтересу до фахових галузей.
Заходи проходили з 4 по 6 лютого 2020 р., участь в яких приймали студенти 21, 22, 24, 33 навчальних груп. Під керівництвом викладача, студенти проявили свою активність у проведенні таких форм позааудиторної роботи як:
– виставка стінної преси під назвою «Від малюнка до креслення, від ідеї до винаходу», де містились статті з історії креслень, біографічні дані вчених-графіків, цікаві задачі, головоломки, задачі-жарти, серія геометричних фігур та картин художника М.Ешера під рубрикою «Неіснуючий світ» та ін.
– студентська конференція на тему: «Сучасний погляд на історичний розвиток креслення» на якій студенти презентували свої змістовні дослідження в різних напрямах розвитку графіки, провели хронологічний зв’язок фактів з обраних ними тем, починаючи від піраміди Хіопса і закінчуючи створенням зображень в 3D;
– конкурс емблем до тем дисципліни.
Активну участь приймали студенти Ракітін А., Кулініч Р., Щербак Д., Деримарко В., Бойко А., Петренко О., Сивокозов Д., Франкевич Г., Дяченко Г., Кисличенко В.
Викладач Ставицька Л.П. подякувала всім учасникам, побажала творчої наснаги і плідної праці.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com