Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Психологічна служба

Попередження торгівлі людьми в Охтирському коледжі СНАУ

Торгівля людьми — це протизаконна торгівля людськими істотами в цілях комерційної сексуальної експлуатації або примусової праці: це сучасна форма рабства.

Серед найголовніших порушень прав людини в сучасному світі актуальним є злочин, який має багато назв – «торгівля людьми», «контрабанда людьми». За даними експертів щорічно 1-2 млн. людей стають «живим товаром». Наприкінці ХХ сторіччя з його проявами зіткнулась і Україна.

Складна економічна та соціальна ситуація в Україні, перебування країни фактично в стані війни, високий рівень безробіття та інфляції, недосконалість законодавства та правова необізнаність громадян є основними умовами, що сприяють цьому явищу.

Психологічною службою коледжу на протязі навчального року проводяться тренінгові та профілактичні заняття спрямовані на підвищення рівня знань студентів щодо поняття «торгівля людьми», прав та свобод громадян за кордоном, міжнародних документів про боротьбу з торгівлею людьми.

Хочеться подякувати кураторам 31, 33, 41 та 43 груп, які активно допомагають працівникам психологічної служби в превенції даного явища в Охтирському коледжі СНАУ.

Практичний психолог І.В. Наумова


DSC_0330 DSC_0332 DSC_0333 DSC_0334 IMG_4765 IMG_4768 IMG_8731 IMG_8732 IMG_8733 IMG_8734 IMG_8735

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com