Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Попередження Internet залежності серед студентів Охтирського коледжу СНАУ

 


 


«Internet залежність» тема виховної години, яку провела викладач інформатики Лаврусь О.Г.  для студентів 31 гр. відділення «Експлуатація та ремонт  машин і обладнання агропромислового виробництва». На виховну годину була запрошена зав.кабінетом клініки «Дружня до молоді» дитячої поліклініки Мучник А. М. 

Розповідь такого фахівця дуже цікава та захоплююча. Були надані цікаві факти досліджень різних вчених. Науковці академії наук Китаю, провівши високоточне дослідження – магнітно-резонансну томографію, довели, що Інтернет – залежність згубно впливає на мозок людини. Як зазначають дослідники, вплив цього виду залежності на організм людини (а особливо на головний мозок) є майже ідентичним і дуже подібним до впливу, який на собі відчувають наркозалежні та алкоголіки.

Інтернет залежність — психічний розлад, нав’язливе бажання підключитися до Інтернету і хвороблива нездатність вчасно відключитися від Інтернету. У 2008 році вона була визнана офіційною хворобою. Визначення захворювання і його діагностичні критерії були розроблені співробітниками Пекінського центрального військового госпіталю за матеріалами 1300 «проблемни х» користувачів Інтернету.

Багато людей почали використовувати всесвітню мережу не тільки для роботи чи пошуку інформацію, а як засіб життя. З’явилися чати, сайти знайомств. Люди сидять днями і ночами переписуються, бавляться в ігри, можуть навіть один одного бачити. Відповідно до нових діагностичних рекомендацій, інтернет -залежною визнається людина, яка проводить в мережі не менше шістьох годин на день і у якої спостерігався щонайменше один з симптомів залежності протягом попередніх трьох місяців. Студенти дуже вдячні лектору за змістовну та цікаву розповідь.


Изображение 057 Изображение 055 Изображение 054 Изображение 053 Изображение 059

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com