Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► ЦМК соціальних дисциплін

Правовий брейн-ринг з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживача

16 березня 2018 р. з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживача, який відзначається щорічно 15 вересня викладачами циклової комісії соціальних дисциплін викладачем «Основ правознавства» Курською Н.П. та викладачем суспільних дисциплін Кімлик Н.С. був проведений правовий брейн-ринг, що відбувся в актовій залі коледжу, за участю студентів І-х курсів, учнів 9-х класів ЗОШ №6 та ЗОШ №9.

Перед початком змагань перед присутніми виступила начальник відділу правопросвітництва та надання БППД Лапоног Марина Олександрівна зупинилася на головних засадах Закону України «Про захист прав споживачів», навела яскраві приклади практичної дії Закону.

Викладачами Охтирського коледжу СНАУ Курською Н.П. та Кімлик Н.С. були підготовлені цікаві конкурси з відповідної тематики, продемонстрований відеофільм, який розкриває дію Закону «Про захист прав споживачів» в реальному повсякденному житті.

У невимушеній товариській атмосфері відбувся брейн-ринг. Студенти коледжу, школярі підготували гідні візитки, продемонстрували добрі знання з дисципліни «Правознавство» та показали велику зацікавленість у краєзнавчому конкурсі з історії Охтирщини.

Журі змагань у складі: заступника директора з навчально-виховної роботи Охтирського коледжу СНАУ Гавриш О.М., начальника відділу правопросвітництва Лапоног М.О., фахівця Тростянецького бюро правової допомоги Лебідь В.І. одностайно вирішили, що переможцями в цьому змаганні є всі команди учасники.

Такі заходи мотивують студентів бути завбачливими, грамотними споживачами при виборі товарів та послуг.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com