Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Практична підготовка студентів ІV курсу відділення «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва»

З 19 по 23 жовтня 2015 року студенти ІV курсу Охтирського коледжу СНАУ відділення «Експлуатація та ремонт машин і обладнання  агропромислового виробництва» відвідали Регіональний центр практичної підготовки в Хорольському агропромисловому коледжі Полтавської державної аграрної академії і ТОВ фірма «Астарта – Київ», де пройшли теоретичні та практичні заняття по вивченню вітчизняної та зарубіжної техніки, а саме: тракторів, комбайнів фірми Клаас, Джон-Дір.

Студенти ознайомилися з особливостями роботи тракторної бригади передового сільськогосподарського господарства Полтавської області «Астарта – Київ», провели сервісне обслуговування тракторів Фенд-936, комбайна Джон-Дір-9630.

Теоретичні та практичні заняття проходили в сучасно обладнаних аудиторіях, лабораторіях та майстернях Заняття проводили викладачі, які мають вищі категорії.

Здобуті нові знання та навички з практичної та теоретичної підготовки студенти закріпили навчальною екскурсією в сільськогосподарське товариство «Хорольське», де проходили практичні заняття з навчальної їзди на сучасному комбайні «Єнісей».

За результатами проходження курсів студенти отримали посвідчення, що вони пройшли 40-годинну підготовку по вивченню будови та сервісного обслуговування іноземних тракторів та комбайнів фірми Джон-Дір з правом працювати на даній техніці.





 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com