Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Психологічний тренінг для педагогів коледжу

17 лютого 2015 року в Охтирському коледжі СНАУ практичним психологом  – Наумовою І.В. було проведено тренінг на тему: «Стрес та професійне вигорання: як зберегти психоемоційне здоров’я педагога».

Метою заняття було: ознайомлення викладачів з особливостями професійного та емоційного вигорання педагога; розвивати вміння та навички подолання негативних наслідків стресових ситуацій; сприяти емоційному розвантаженню.

У тренінгу взяли участь – директор коледжу – Домашенко В.В., заступник директора з навчально-виховної роботи – Гавриш О.М., голова  ЦМК соціальних дисциплін – Титаренко Н.П., голова ЦМК спеціальних дисциплін відділення 5.03050401 «Економіка підприємства» – Прогонна Л.С. та викладачі коледжу.

Особливість заняття полягала в тому, що викладачі мали можливість не тільки отримати тематичну інформацію але й взяти активну участь у виготовленні традиційної української ляльки-мотанки, таким чином поєднавши традиції українського народу зі свого роду терапією.

Приємно відзначити, що директор коледжу теж не залишився осторонь, тим самим розвіявши стереотипи. Процес створення ляльки-мотанки супроводжувався цікавою розповіддю практичного психолога про її походження та символічне значення для наших пращурів.

Дякую всім викладачам коледжу, які знайшли час, виявили бажання прийняти участь у тренінгу та сподіваюся, що лялька–оберіг впорається зі своїм призначенням – допоможе виконати ваші бажання!

Практичний психолог Наумова І.В.

IMG_4726 IMG_4735

IMG_4741 IMG_4759

IMG_4770 IMG_7742