Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Підсумки регіонального конкурсу «Викладач року – 2014 р.»

20141006093716Вже вкотре серед педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ р.а. Міністерства аграрної політики та продовольства України проводиться конкурс на кращого викладача року. Цей конкурс є одним із заходів реалізації Національної доктрини розвитку освіти, Державної національної програми «Освіта» ( «Україна ХХІ століття»), Національної стратегії розвитку освіти на 2012-2021 років. Метою конкурсу є удосконалення педагогічної майстерності викладачів, виявлення кращого педагогічного досвіду, інноваційних технологій навчання, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес, стимулювання творчого зросту педагогів ВНЗ І-ІІ р.а. Міністерства аграрної політики та продовольства України.

24 вересня 2014 року на базі Прилуцького агротехнічного коледжу відбувся ІІ етап конкурсу «Викладач року – 2014». Всі учасники – а це кращі викладачі аграрних коледжів та технікумів Сумської та Чернігівської областей, змагалися у різних номінаціях конкурсу: повнота, якість, інноваційність та професійна спрямованість навчально-методичного забезпечення дисциплін, що викладають; методичне забезпечення та результативність позааудиторної роботи з навчальної дисципліни; відеозапис-анонс відкритого заняття з наявністю усіх структурних елементів відповідно до його типу та його результативність, презентація системи роботи викладача (реклама дисципліни, педагогічні здобутки та інтереси); вирішення педагогічних ситуацій де враховувалися професійна компетентність, аргументованість, креативність, ерудиція і переконливість; представлення проекту «Моя педагогічна ініціатива» з актуальних питань навчально-виховного процесу.

Конкурсна комісія у складі представників ДУ НМЦ «Агроосвіта», навчально-методичної комісії з педагогічного досвіду ВНЗ І-ІІ р.а. Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також представників вищих  навчальних закладів – учасників конкурсу визначила переможців та нагородила їх дипломами  та грошовими преміями за І, ІІ, ІІІ місця.

Щиро вітаємо викладача української мови Чикалову Н.В. за гідне представлення нашого коледжу у регіональному конкурсі  «Викладач року -2014» та зайняте  ІІ місце, зичимо міцного здоров’я та нових досягнень і перемог.

IMG_2646 IMG_2910

Адміністрація коледжу.