Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Психологічна служба

Розвиваємо творчу особистість студента Охтирського коледжу

Кожній людині природа закладає свій потенціал, тому завдання педагога  – допомогти студентові знайти й реалізувати себе в житті. Актуальність роботи психологічної служби Охтирського коледжу СНАУ з питання розвитку здібностей студентів  зумовлена необхідністю створення оптимальних умов для розвитку здібностей студентів; сприяння позитивній мотивації студентів до пізнавальної діяльності, потреби в самопізнанні, самореалізації та самовдосконаленні; розвитку соціальної та громадянської компетентності майбутніх фахівців; формування загальнолюдських ціннісних орієнтирів.

З метою розвитку творчих здібностей зі студентами коледжу, які мають інтелектуально-академічні та творчі здібності  психологічною службою було проведено тренінгове заняття на  тему «Пізнай себе самого».

Під час заняття студенти мали змогу виявити свої сильні сторони, прорекламувати себе, склали казку та спробували свої сили у рольовій грі. Тренінгові заняття пройшло на позитиві, учасники отримали задоволення від спілкування зі спеціалістами психологічної служби та один від одного.