Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Свідомий вибір на користь Сумського національного аграрного університету

_MG_1068Нелегкий вибір стоїть перед студентом при закінченні начального закладу. Що робити далі: працювати чи навчатися далі.  Саме це питання є найактуальнішим для студентів та батьків випускної  35 групи  відділення «Економіка підприємства» Охтирського коледжу СНАУ. Пройде зовсім небагато часу і   вони закінчать  навчання в коледжі та  стануть на дорогу в самостійне життя. Яким це буде життя залежатиме від їхнього непростого рішення. Одні з них за покликанням підуть працювати,  долаючи нелегкі будні «економіста», інші – продовжуватимуть навчання в  вищому навчальному закладі. Який же навчальний заклад обрати на наступні роки навчання? Чи поїхати навчатися в Харків, чи Київ, чи  Суми. Питання не з легких.

Для  ознайомлення з навчальною, матеріальною базою студентами 35 групи та куратором групи Прогонною Л.С. 19  листопада була здійснена цікава, незабутня подорож до Сумського національного аграрного університету.

Зранку студенти  в холі економічного корпусу відвідали виставку-ярмарок виробів декоративно-прикладного мистецтва кафедр  факультету «Економіка і менеджмент». Представлені експозиції вражали своєю майстерністю та викликали захоплення з боку студентів Охтирського коледжу СНАУ. Родзинкою заходу був майстер-клас студентки спеціальності «Облік і аудит» на тему «Красиві руки – окраса жінки», в якому прийняли участь  наші студенти. Надзвичайно приємно було зустрітися зі своїми випускниками, що наразі навчаються на факультеті «Економіка і менеджмент».

Завідувач  кафедрою «Економіка підприємства» Терещенко Світлана Іванівна ознайомила студентів Охтирського коледжу  з матеріально – технічною базою Сумського національного аграрного університету – вони побували в аудиторіях, їдальні, гуртожитку,  інформаційно- профорієнтаційному медіацентрі. Цікаво, те що з 2 вересня 2015 року було відкрито радіо СНАУ.

Студенти відвідали музей СНАУ,  де завідуючий музеєм Циганок Микола Григорович провів цікаву екскурсію по історичним документам та фото та відео матеріалам, за якими простежується розвиток навчального закладу від Сумської філії Харківського сільськогосподарського інституту до Сумського національного аграрного університету .

Під кінець подорожі студенти відвідали молодіжно-розважальний центр СНАУ, де відбувся святковий концерт в рамках Тижня факультету «Економіка і менеджмент». Викладачі та студенти вкотре довели, що вони вміють не тільки добре навчатися, мають вагомі наукові здобутки, а ще й можуть драйвово відпочивати.

Висловлюємо щиру подяку завідуючій кафедрою «Економіка підприємства» Терещенко Світлана Іванівна за цікаву та змістовну подорож.


_MG_1095 _MG_1113 IMG_1103 _MG_1192 _MG_1141 _MG_1138