Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини ► Психологічна служба

Семінар-практикум з елементами тренінгу: «Формування ситуації успіху в умовах підвищення рівня психолого-педагогічної компетентності педагогів»

2 березня 2017 року відбулося відкрите об’єднане методичне засідання циклових комісій відділення “Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання та економіка підприємства ” у формі семінару-практикуму з елементами тренінгу на тему: «Формування ситуації успіху в умовах підвищення рівня психолого-педагогічної компетентності педагогів». Метою заходу було  надати можливість кожному педагогу відчути радість досягнення успіху; створити умови для розвитку віри у свої сили; сприяти формуванню в педагогів потреби бути успішними та використовувати у своїй роботі принцип «успіх створює успіх».

Голова циклової методичної комісії спеціальних дисциплін спеціальності  5.03050401 “Економіка підприємства”  Прогонна Л.С. зробила вступ до семінару-практикуму, обгрунтувала вибір даної теми.

Голова циклової методичної комісії спеціальних дисциплін спеціальності 5.06010113″Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання” Сопітько А.А. визначила 10 найуспішніших людей світу, які почали свою кар’єру з невдач та не зупинилися перед перешкодами.

Соціальний педагог Зінченко В.В. провела з педагогами тренінгові вправи такі як «Моя особиста ситуація успіху», «Квітка успіху», інформаційне повідомлення «Що таке успіх?»  діагностику особистості на мотивацію до успіху за  Т. Елерсом та психологічний практикум «Шлях до успіху» .

Практичний психолог Наумова І.В. надала присутнім рекомендації “Як досягти успіху”.

Семінар-практикум пройшов у доброзичливій атмосфері, педагоги поставили перед собою нові цілі та знайшли  невикористані ресурси для досягнення поставленої мети.