Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► ЦМК соціальних дисциплін

Сонячні емоції у с. Сонячне

24 квітня 2018 р. відбулася чергова поїздка в межах історико-етнографічної експедиції «Пізнай свій рідний край». Студенти історичного гуртка «Суспільство і час» разом з працівниками Охтирського краєзнавчого музею та представниками адміністрації Охтирського району відвідали с.Сонячне.

Багато цікавої та корисної інформації дізналися в музеї Іванівської дослідницької станції, яка нещодавно відзначила свій 120-літній ювілей. Про особливості своєї роботи розповіли керівники різних наукових підрозділів. Студенти мали можливість відвідати лабораторії та технічні майстерні.

Дуже сподобалася гостинність колективу станції на чолі з директором Солошенко М.В., які підготували чай та солодощі для гостей.

Другий об’єкт, який відвідали – це сільська бібліотека, де відбулася зустріч з видатною художницею Іванченко Наталією Олексіївною. Майстриня продемонструвала свої роботи, розповіла про особливості написання картин, а також ознайомила з роботами юних художників, які навчаються тут у гуртку-студії.

Велике враження справив виступ дівочого ансамблю та чарівні пісні про рідну землю. На закінчення подорожі – відвідали Сонячненську школу, де зустрілися з учнями та вчителями, ознайомилися з матеріалами шкільного музею та навіть зіграли у волейбол.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com